DES DE LA CERIMÒNIA FINS AL BALL

``TORRE SEVER, LA MILLOR OPCIÓ PER A LA VOSTRA BODA``

Torre Sever és de les millors opcions que trobarà si busca un espai pròxim a les més importants vies de comunicació a Barcelona, pròxim a la ciutat, però immers en plena naturalesa.

Una finca a Caldes de Montbui, envoltada de bosc mediterrani i camps, on els cavalls de la família viuen amb la mirada atenta a tants moments de felicitat que se celebren setmana rere setmana.
En Torre Sever podeu celebrar la vostra cerimònia enmig del bosc o a la font tan romàntica, o on se us acudeixi, perquè podeu triar cada espai des de la cerimònia fins al moment d’iniciar el ball, el qual serà a la sala, per a donar la guinda final en el vostre dia.

COMPARTIR ELS RACONS SECRETS

“PERQUÈ ELS SECRETS MILLOR GUARDATS DEIXEN LA SEVA PETJADA EN CADA RACÓ”

Si Torre Sever té una cosa especial, és que cada espai sorprèn, no pel seu luxe, ni per la seva vestimenta, sinó per l’essència de cada racó, amb les seves cicatrius i les seves arrugues del temps. En una de les finques més boniques que s’adapta al present, en cada esdeveniment que se celebra.

En arribar a Torre Sever entrareu a través d’un camí enmig del bosc. Rebrem als seus convidats amb una copa de benvinguda envoltats d’alzines i quan arribi el moment tan esperat, baixareu l’escalinata del bosc per a donar-vos el “sí vull”.
La celebració, en la part alta de la finca, amb espais tan romàntics com l’era de la casa, el passeig dels til·lers amb la font al final i l’assortidor davant la sala amb àmplies vidrieres, la sala de ball en la qual iniciar el ball i acomiadar els seus convidats.

EL MOMENT DEL “SÍ VULL”

“EL DIA TAN ESPERAT ENVOLTATS DELS VOSTRES MILLORS DESITJOS”

La cerimònia a Torre Sever li garanteix l’exclusivitat i privacitat d’un

moment tan especial i íntim.
La cerimònia pot celebrar-se des de 950 € i inclou coordinació del servei,

copa de benvinguda per als convidats, música ambient i cançons pels moments més destacats, cerimònia, decoració amb tuls i coixins pels nuvis, bancs per als

convidats, catifa i personal necessari per a fer-ho.

“PER SEMPRE”

EL SABOR D'UN DIA TAN ESPECIAL

“EL GUST I LA SENSIBILITAT D'UN DIA INOBLIDABLE”

La cuina de Torre Sever basada en plats elaborats amb productes locals i productes dels millors proveïdors del mercat, li permet personalitzar aquest aspecte tan important com és el sabor del teu dia.

Un menú des de 115 € (depen época i dia) que es podrà dissenyar segons les seves preferències, des de la ubicació on fer-ho, fins a la mena de menú.

Pot optar per un aperitiu més o menys ampli segons si desitja un o dos plats en la taula, sempre amb música de fons.

Després arriba el pastís nupcial, un altre moment inoblidable, perquè en un dia dolç i romàntic, com el de les vostres noces, és un gust que no pot faltar.

El preu inclou material de la finca com: taules, cadires, estovalles, copes, coberts i centres de taula. A més, en el preu s’inclou prova de menú per a la parella, copa de benvinguda, sitting i minutes, així com el personal necessari per a dur a terme el servei de menú triat i les 2 primeres hores de ball i barra lliure.

“SABORS QUE RECORDAREU“

ALGUNS PLATS

“CUINA PRÒPIA AMB PINZELLADES DE TRADICIÓ, DETALLS DEL PASSAT I VISIÓ DE FUTUR”

Des dels platerets de l’aperitiu, fins als plats del menú, tot en la cuina és propi.

Alguns exemples de la nostra cuina van des de:

Xarrup de mexikaner, xarrup de gaspatxo de síndria, croquetes casolanes de pollastre al curri, xupa xup de garrinet amb reducció
de taronja, ceviche de llagostins, bombó de foie i nous, mini burrito de botifarra de Caldes, gambes al pil pil, vieires amb salsa parmesà i ous de truita, secret ibèric confitat amb mel i mostassa, escopinyes amb gingebre i llima …

Fins a plats principals com:

Daus de salmó i bacallà marinats amb dauets de tomàquet, cor de bou, alvocat i perles d’oli d’oliva, melós de vedella amb parmentier, xampinyons portobello i trompetes de la mort, daus de bacallà amb mussolina d’all negre i llit de samfaina.

“EL GUST DE CADA MOMENT”