You must have JavaScript enabled in order to use this order form. Please enable JavaScript and then reload this page in order to continue.

echo "
";

Si estàs
buscant el lloc ideal, és aquest

“Envoltada de boscos mediterranis i camps de cultiu, als afores de Caldes de Montbui, es troba Torre Sever, amb la casa de Can Sever, del s. XI, com a imatge que ha perdurat i que va adquirir la família Fuertes, es converteix ara en un espai de referència per a tota mena de celebracions.”

a

Avui fem un pas endavant

ARA NEIX

Ja no sols es Can Sever, ni una casa, ni un menjador original, ni un menú, tampoc un passeig de til·lers que et porta a un racó únic, ni un espai privilegiat ple d’història ….
Torre Sever és el resultat de sumar.
Sumem els esforços dels nostres avantpassats i d’un nou equip, treballant sobre l’espai, i cada racó. Hem decidit obrir les portes de casa nostra, perquè gaudeixis de la mateixa manera que tantes vegades ho hem fet nosaltres.
Situada en la carretera C-59 Km 16.5 de Caldes de Montbui a Moià, a 20 Km. de Barcelona, a 40 minuts dels aeroports de Barcelona i Girona.

LA CASA

Torre Sever, és la casa de Can Sever, plena d’història i envoltada de boscos mediterranis.
Espais únics, diferents, amb personalitat pròpia, amb jardins, fonts i també un passeig de til·lers, tots amb un toc de romanticisme. On cada detall parla de l’essència de les coses.
El menjador, tan original, que permet celebrar qualsevol esdeveniment, perquè tan diàfan i tan integrat en l’espai exterior no hem vist cap igual.
Són els cavalls, una passió, com tantes altres, que també conviuen en Torre Sever. I és el menjar que oferim, detallista, mediterrani, amb tocs d’altres cultures o el més arrelat a la nostra terra.
Torre Sever també és una mica de cadascun de nosaltres, perquè ens encanta el que fem i volem que us agradi, que estigueu còmodes i que també acabi sent una mica vostre.

CADA DETALL ÉS IMPORTANT

Accedim a Torre Sever pel camí que travessa el bosc. Un bosc mediterrani, on poder celebrar enmig d’un paisatge totalment natural, des d’una recepció fins a la cerimònia de noces. L’era de la casa, que et trasllada a tantes nits sota les estrelles … La pèrgola, on relaxar-se o preparar un aperitiu, el passeig dels til·lers, que amb la seva màgia es converteix en una passarel·la de sensacions, els voltants de la piscina o la font, un racó íntim … Són només alguns dels espais naturals, que us faran viure cada moment com a instants especials.
Sempre, amb el nostre toc, la qual cosa ens caracteritza: el gust pels petits detalls, per l’essència de les petites coses, pels materials senzills, naturals … i tot això, combinat amb el present, cobrint les necessitats actuals i amb visió de futur.

VÍDEO

PORTES OBERTES TORRE SEVER