Compartir els racons secrets

“PERQUÈ ELS SECRETS MILLOR GUARDATS DEIXEN LA SEVA PETJADA EN CADA RACÓ”

Si Torre Sever té una cosa especial, és que cada espai sorprèn, no pel seu luxe, ni per la seva vestimenta, sinó per l’essència de cada racó, amb les seves cicatrius i les seves arrugues del temps. En una de les finques més boniques que s’adapta al present, en cada esdeveniment que se celebra.

En arribar a Torre Sever entrareu a través d’un camí enmig del bosc. On rebrem als seus convidats amb una copa de benvinguda, envoltats d’alzines. Quan arribi el moment tan esperat, baixareu l’escalinata del bosc, per a donar-vos el “sí que vull”.

El sabor d'un dia tan especial

“EL GUST I LA SENSIBILITAT D'UN DIA INOBLIDABLE”

La cuina de Torre Sever, està basada en plats elaborats amb productes locals i productes dels millors proveïdors del mercat. Això ens permet personalitzar aquest aspecte tan important, com és el sabor del teu dia.

Un menú desde 120 € (depèn època i dia), que es podrà dissenyar segons les seves preferències. Des de la ubicació on fer-ho, fins a la mena de menú.

Podeu optar per un aperitiu més o menys ampli, segons si desitja un o dos plats en la taula, sempre amb música de fons.

Després arriba el pastís nupcial, on la dolçor i el romanticisme s’encarregarà de fer un altre moment inoblidable, pel dia de les vostres noces.

El preu inclou material de la finca com: taules, cadires, estovalles, copes, coberts i centres de taula. A més, en el preu inclou prova de menú per a la parella, sitting i minutes, així com el personal necessari per a dur a terme el servei de menú triat i les 2 primeres hores de ball i barra lliure.

“SABORS QUE RECORDAREU“

DES DE LA
CERIMÒNIA FINS AL BALL

``TORRE SEVER, LA MILLOR OPCIÓ
PER A LA VOSTRA BODA``

Torre Sever és de les millors opcions que trobarà si busca un espai pròxim a les més importants vies de comunicació a Barcelona, pròxim a la ciutat, però immers en plena naturalesa.

Una finca a Caldes de Montbui, envoltada de bosc mediterrani i camps, on els cavalls de la família viuen amb la mirada atenta a tants moments de felicitat que se celebren setmana rere setmana.
A Torre Sever podeu celebrar la vostra cerimònia enmig del bosc. Seguidament passem a la zona de l’aperitiu per degustar plats exquisits, més tard podeu escollir la zona que més us agradi per celebrar el dinar o sopar, fins al moment d’iniciar el ball, el qual serà a la sala de ball, ubicada al bosc, per acabar el vostre dia de la millor manera possible, envoltats de la naturalesa.

El moment del
“sí vull”

“EL DIA TAN ESPERAT ENVOLTATS DELS VOSTRES MILLORS DESITJOS”

La cerimònia a Torre Sever, li garanteix l’exclusivitat i privacitat

d’un moment tan especial i íntim.
La cerimònia pot celebrar-se des de 950 € i inclou, coordinació del servei, copa de benvinguda per als convidats, música ambient i cançons pels moments més destacats, cerimònia, decoració amb tuls i coixins pels nuvis, bancs per als convidats, catifa i personal necessari per a fer-ho.

“PER SEMPRE”

Alguns Plats

“CUINA PRÒPIA AMB PINZELLADES DE TRADICIÓ, DETALLS DEL PASSAT I VISIÓ DE FUTUR”

Des dels platets de l’aperitiu fins als plats del menú, tot preparat per nosaltres, a la nostra pròpia cuina.

Alguns exemples de la nostra cuina, van des de:

Xarrup de mexikaner, xarrup de gaspatxo de síndria, croquetes casolanes de pollastre al curri. Xupa xup de garrinet amb reducció de taronja, cebiche de llagostins, bombó de foie i nous. Mini burrito de botifarra de Caldes, gambes al pil pil, vieires amb salsa parmesà i ous de truita. I secret ibèric confitat amb mel i mostassa, escopinyes amb gingebre i llima …

Fins a plats principals com:

Daus de salmó i bacallà marinat amb dauets de tomàquet cor de bou, alvocat i perles d’oli d’oliva.
Melós de vedella amb parmentier de xampinyons portobello i trompetes de la mort.
Daus de bacallà amb muselina d’all negre i llit de samfaina.

“EL GUST DE CADA MOMENT”